Каталог товарів

Кулінарний термометр з виносним щупом Digital Thermometer TP101 електронний градусник кухонний

Артикул: 1001340-Other-0
Немає на складі
В наявності
0,00 грн
194,00 грн
+
Способи доставки
  • Самовивіз з Нової пошти
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Приват 24
  • Монобанк
Опис

Електронний кухонний термометр Digital Thermometer для їжі

Кулінарний термометр нагоді не тільки професійним кухарям, але і будь-якій господині. Щоб домогтися виключного смаку, буває необхідно знати не тільки температуру духовки, але і самого блюда. Саме для цих цілей зроблений кулінарний термометр.

Він має залізне шило, яке з легкістю проникне всередину страви, не пошкодивши його. Таким термометром вам буде легко виміряти температуру усередині м'яса, курки, пирога і інших продуктів і навіть рідин і сипучих матеріалів.

Цифровий штикової термометр дозволить швидко і точно виміряти температуру всередині продуктів, підготовлюваного блюда, соусу або напою. Голка виготовлена з харчової нержавіючої сталі, корпус пластиковий. Діапазон вимірювання від -50°С до +300°С. Цифровий дисплей і дві кнопки для перемикання режиму вимірювання °C або °F і включення/вимикання термометра. Функція авто-виключення при невикористанні.

Характеристики термометра:

  • Широкий діапазон вимірювання температури: від -50°C до +300°C (-58°F до +572°F);
  • Перемикання між одиницями вимірювання: °C або °F;
  • Точність виміру температури: ±1°C/°F;
  • Ціна поділки термометра: 0.1°C/°F;
  • Додатково: функція запам'ятовування останньої температури, авто-відключення через 10 хвилин бездіяльності;
  • Живлення: 1 батарейка LR44 (AG13) (в комплект не входить);
  • Матеріал корпусу термометра: пластмаса;
  • Матеріал зонда датчика: нержавіюча сталь;
  • Загальна довжина термометра: 22.5 див.;
  • Довжина стержня: 14.5 див.;
  • Діаметр зонда: 3.5 мм

Комплектація товару:

  • Електронний термометр;
  • Пластикова трубка-чохол;
  • Інструкція англійською мовою.

Товар поставляється без батарейок.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*